Friday, February 10, 2012

CIP IEE ja CIP ICT PSP infopäev

CIP IEE (Intelligent Energy-Europe) ja CIP ICT PSP (info- ja kommunikatsiooni-tehnoloogia poliitika toetuse programm) infopäev 27.02.2012, 09.30-15.30 Rahandusministeeriumi koolituskeskuse suures saalis (Suur-Ameerika 1, Tallinn, sissepääs Väike-Ameerika tänava poolt).

CIP IEE on Euroopa Liidu eelarvest rahastatav energeetikaprogramm, mille raames finantseeritakse energiasäästu ja taastuvenergia laiemat kasutamist propageerivaid tegevusi ning projekte. Neid projekte võivad algatada kõik ettevõtted, mittetulundusühingud, sihtasutused, omavalitsused, teadusasutused jt.

CIP ICT PSP on Euroopa Liidu finantseeritava konkurentsivõime ja innovatsiooni programmi info- ja kommunikatsioonitehnoloogia alamprogramm. Programmi 6. Taotlusvooru projektide esitamise tähtaeg on 15. mai 2012. Taotlusvooru eelarve on 127 mln EUR, mis jaguneb alltoodud energia, transpordi, Europeana, e-õppe, väärika vananemise innovaatiliste avalike teenuste ja küberturvalisuse arendamise projektide vahel. Projekte võivad algatada ning nendes osaleda kõik juriidilised isikud (ettevõtted, mittetulundusühingud, sihtasutused, omavalitsused, teadusasutused, jt.).

27. veebruari infopäeval tutvustatakse mõlema programmi erinevaid meetmeid ning taotlemise üksikasju. Päeva teises pooles tutvustavad oma projektikogemusi ning annavad praktilisi näpunäiteid juba varasemalt CIP projektides osalevad organisatsioonid. Kava vaata siin.

Infopäeva viivad läbi CIP IEE riiklik kontaktisik Madis Laaniste (Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium) ja CIP ICT PSP riiklik kontaktisik Siim Läänelaid (Invent Baltics OÜ).

Registreerimine
Infopäevast osavõtt on tasuta, kuid eeldab eelregistreerimist, saates e-mail aadressile signe.soome@mkm.ee. Kirjas palun kindlasti märkida oma nimi, telefoninumber, e-mail, organisatsioon, osalemine ICT PSP või IEE paralleelsessioonil ning võimalusel konkreetne meede, mis teid huvitab.

No comments:

Post a Comment